Privatliv

Slet dine data

Fjern Autoobots adgang til din Facebook-, Instagram-, WhatsApp-, TikTok- eller Google-konto, bed om at få dine data slettet, eller få os til at slette alt. Her finder du alle mulighederne.

Fjern Autoobot på hver platform

Fjern Autoobot dér, hvor du loggede ind eller tilknyttede en konto. På Facebook og Instagram kan du samtidig bede om at få dine data slettet: Du får en bekræftelseskode, der åbner denne side.

Facebook

Indstillinger og privatliv › Indstillinger › Virksomhedsintegrationer (eller Apps og websites): Fjern Autoobot, og vælg at slette dine data.

Instagram

Indstillinger › Tilladelser til websites › Apps og websites: Fjern Autoobot, og bed om at få dine data slettet.

WhatsApp

På din telefon: WhatsApp › Forbundne enheder, og log derefter ud af den enhed, Autoobot bruger. Eller fjern nummeret fra dit arbejdsområde i Autoobot.

TikTok

Indstillinger og privatliv › Sikkerhed › Administrer apptilladelser: Fjern Autoobot.

Google-login

Google-konto › Sikkerhed › Forbindelser til tredjeparter: Fjern Autoobot.

I Autoobot

Fjern en side, en konto eller et nummer fra dit arbejdsområde når som helst, og Autoobot holder straks op med at svare for den. Vil du også have slettet det, Autoobot har gemt om den, så skriv til os (se nedenfor).

Hvad slettes, hvad bliver

En anmodning via Facebook eller Instagram handler om dig som person; en side, en konto eller et nummer tilhører den virksomhed, der driver den.

Det, der slettes

Dit login, dine adgangstokens og din profil, så snart Meta giver os besked om din anmodning.

En side tilhører fortsat virksomheden

Når én administrators data slettes, bliver sidens indstillinger og historik hos de andre administratorer, og siden svarer fortsat med deres adgang.

Intet går tabt ved en fejl

En kontos indstillinger, svar, kampagner og samtaler gemmes, indtil du beder os om at slette dem, så alt kommer tilbage, når du tilknytter den igen. I mellemtiden bliver intet sendt eller udgivet.

Slet alt for altid

Skriv til os, hvis du vil have slettet indstillinger og samtaler for en side, en konto eller et nummer – eller hele din konto.

  1. 1Skriv til support@autoobot.com fra din kontos e-mailadresse, eller angiv siden, kontoen eller nummeret.
  2. 2Vi bekræfter det med dig først, for en sletning kan ikke fortrydes.
  3. 3Vi sletter inden for 30 dage.
support@autoobot.com

Har du skrevet til en virksomhed, der bruger Autoobot?

Spørg virksomheden, eller skriv til os, og angiv den side, konto eller det nummer, du skrev til.

Brug for hjælp?

Skriv til vores team på WhatsApp; vi svarer på engelsk og arabisk.

Tal med support